2015/11/03

平成27年11月3日(火)に、ポール・ラトー先生(パリ第一大学)を迎え、第二回フランス語によるフランス哲学セミナー「ライプニッツの〈省察〉について」を開催します。

Date / Time Tuesday November 3rd, 2015 from 16:00 to 18:30
Place Room 431, Tokyo Bunkyo School Building, University of Tsukuba GoogleMap(JP)
Title On Leibniz’s “Meditations on Knowledge, Truth, and Ideas” (1684)
Speaker Paul Rateau (associate professor at the University of Paris I Panthéon-Sorbonne in France)
Organizer Doctoral Program in Philosophy, Graduate School of Humanities and Social Sciences, University of Tsukuba
Cosponsor Gakushuin University
Language French
Registration No registration is required.
Fee Free
Inquiries Yoshinori Tsuzaki (Faculty of Humanities and Social Sciences, Uuniversity of Tsukuba)
E-mail: tsuzaki.yoshinori.gn#@#u.tsukuba.ac.jp
(Please replace #@# with @)