マチアス・シルン教授学術講演会

2015/11/09

平成27年11月9日(月)に,フレーゲ哲学に造詣の深いマチアス・シルン教授(ミュンヘン大学)による学術講演会「真理と判断」を開催します。

Date / Time Monday November 9th, 2015 from 19:00 to 21:00
Place Room 431, Tokyo Bunkyo School Building, University of Tsukuba GoogleMap(JP)
Title Frege’s philosophy on truth and judgment
Speaker Prof. Matthias Schirn (Ludwig Maximilian University of Munich in Germany)
Organizer Doctoral Program in Philosophy, Graduate School of Humanities and Social Sciences, University of Tsukuba
Language English
Registration No registration is required.
Fee Free
Inquiries Yoshinori Tsuzaki (Faculty of Humanities and Social Sciences, University of Tsukuba)
E-mail: tsuzaki.yoshinori.gn#@#u.tsukuba.ac.jp
(Please replace #@# with @ )