印刷

お知らせ・情報

受賞・表彰

Best Paper Award at Workshop on Smart Technology for Cooking and Eating Activities (CEA2014) in conjunction with the 2014 ACM International Joint Conference on Pervasive and Ubiquitous Computing (UbiComp 2014)
図書館情報メディア系  関 洋平

(受賞日:2014.09.14)
アメリカ合衆国・シアトルにて開催された Workshop on Smart
Technology for Cooking and Eating Activities (CEA2014) in
conjunction with the 2014 ACM International Joint Conference on
Pervasive and Ubiquitous Computing (UbiComp 2014) におい
て,"Discriminating Practical Recipes Based on Content
Characteristics in Popular Social Recipes"と題した口頭発表を行
い,"Best Paper Award" を受賞しました。
関氏(左側)
関氏(左側)
Best Paper Award, CEA2014 in conjunction with the ACM UbiComp 2014
Best Paper Award, CEA2014 in conjunction with the ACM UbiComp 2014

関連リンク

このページのトップへ