第4回 人文社会国際比較研究機構 (ICR)セミナー

2014/11/06

来る11月6日,Dr. Pichamon先生(Oxford大学 中国外交政策)を迎え,第4回 人文社会国際比較研究機構 (ICR)セミナーを行います。皆様お誘いあわせの上,是非ご参加ください。

日 時:201411月6日(木) 14:00-15:30
会 場:人文社会系A棟 1階 A101GooglrMap版へ
アクセス:
筑波大学筑波キャンパスへは「筑波キャンパスへの交通アクセス」をご覧ください。
利用停留所(関東鉄道バス):
・筑波大学中央行き「第一エリア前」又は筑波大学循環バス「大学公園

演 者:  Dr. Pichamon May YeophantongUniversity of Oxford
演 題: ”On Chinese On Chinese Non-Interventionism
要 旨:

Dr.Yeophantong advocates a vision of “global governance based not on the creation of universalizing norms and values via modes of governmentality, but on the acceptance of diversity and the legitimacy of difference. According to her, Chinese thinking on governability presents an alternative view of how governance at the interstate level ought to be exercised, going beyond prevailing practices and discourses of global governance as premised upon liberal governmentality.

PDF資料