第5回 人文社会国際比較研究機構 (ICR)セミナー

2014/11/14

来る1114 Aleš Bučar Ručman先生(University of Maribor, Slovenia)をお迎えし, 第5回 人文社会国際比較研究機構 (ICR)セミナーを行います。皆様お誘いあわせの上,是非ご参加ください。

日 時:20141114日(金) 11:00-12:00
会 場:人文社会系A棟 1階 A101GooglrMap版へ

アクセス:
筑波大学筑波キャンパスへは「筑波キャンパスへの交通アクセス」をご覧ください。

演 者: Dr. Aleš Bučar Ručman(University of Maribor, Slovenia

演 題: ”Migration, Crime and European Society  Can European Experience Help Others?

要 旨:

In this seminar, Dr. Bučar presents European migration situation in the last 70 years and its influence on European societies.  He then focuses on the connection between migrations and crime and explains what can be learned from European experience. In the final part of presentation he presents his ongoing research on the life of European immigrants in Japan.

PDF資料