Business Leader’s seminar “Pharmaceutical Industry where science drives business” (Human Biology Program)

2015/02/06

2015年2月6日に筑波大学「ヒューマンバイオロジー学位プログラム」が主催となり,Business Leader’s seminarを開催いたします。Business Leader’s seminarは,ビジネスの世界でグローバルに活躍されている方々にお越しいただき,自らの成功体験,失敗体験などを含む貴重なアドバイスを頂きます。今回の講演者はTakefumi Matsushita, PhD, MBA
(Kyowa Hakko Kirin Pharma, Inc. Senior Director, Head of Planning Department)です。どなたでも参加可能ですので,ふるってご参加ください。尚,本セミナーは英語で行われます。

開催日時:2015年2月6日(木)14:00~16:00
会 場 :筑波大学総合研究棟A棟706GoogleMap版へ
アクセス:
筑波大学筑波キャンパスへは「筑波キャンパスへの交通アクセス」をご覧ください。
利用停留所(関東鉄道バス):筑波大学中央行き又は筑波大学循環バス「筑波大学中央」下車

ゲストスピーカー:Takefumi Matsushita, PhD, MBA (Kyowa Hakko Kirin Pharma, Inc. Senior Director, Head of Planning Department)

セミナータイトル:『Pharmaceutical Industry where science drives business』

講演要旨:

In the pharmaceutical industry, science is not just part of the business but the core of the business.  By walking through his global work experience, the speaker will highlight the industry’s key characteristics and illustrate how science drives the business in the sector. The talk will also touch upon why higher education matters in the global pharmaceutical labor market.

主催:筑波大学「ヒューマンバイオロジー学位プログラム」

連絡先

住所       〒305-8577 茨城県つくば市天王台1-1-1

総合研究棟A703 グローバル教育院事務室