在学生へのお知らせ・イベント情報
緊急時一斉メールの配信テスト及び安否情報登録の実施について

学生・教職員 各位

総務部 総務課

学生・教職員への非常時対応体制の広報を目的として,緊急時一斉メール及び安否報告WEBシステムの運用テストを下記の日程で行います。
 つきましては,緊急時一斉メールを受信しましたら,安否報告WEBシステムへ安否情報登録をしていただきますよう,ご協力をお願いします。

緊急時一斉メール配信テスト
 実施日時 平成26年 6月24日(火) 10時
 配 信 先 u.tsukuba.ac.jp及びun.tsukuba.ac.jpのメールアドレス
 注意点 メールが各ユーザに届くには少し時間がかかります。
 最大で20分程度の差が生じますので、ご了承ください。

安否情報登録
 登録期間 平成26年 6月24日(火) 10時30分から
      平成26年 6月25日(水) 12時00分まで
 登録対象者 学生,教職員(非常勤教職員,派遣職員 含む)
※安否報告WEBシステムへの安否情報登録方法は,6月18日(水)大学公式ホームページの「在学生の方へ」「教職員専用サイト」に掲載します。

Notice on the testing of simultaneous emergency mail and safety reporting systems

To whom it may concern,

Department of General Affairs
Division of General Affairs

In order to enhance emergency preparedness at the University of Tsukuba, we will test the simultaneous emergency mail and online safety reporting systems as indicated below.
We kindly ask students, faculty members, and administrative staff to report their safety status as soon as they receive the simultaneous emergency mail. We greatly appreciate your cooperation.

Note

Testing* of the simultaneous emergency mail system
  Date and time: June 24, 2014 (Tue.) 10:00AM**
  *The emergency mail will be sent out to addresses ending in ‘u.tsukuba.ac.jp’ and ‘un.tsukuba.ac.jp’.
  **Please be aware that it takes time to send the mail to every user. It might take up to 20 minutes for the mail to reach your account.

Testing of the safety reporting system
  Registration period: From June 24, 2014 (Tue.) 10:30AM
                              To     June 25, 2014 (Wed.) 12:00PM NOON
* All students, faculty members, and administrative staff (including part-time and temporary staff) and are asked to register during this period.
※Guidelines on how to report your safety status will be posted on June 18 (Wed.) on the university homepage under “Current Students” and “Employee page.”

PDF資料