在学生へのお知らせ・イベント情報
第33回つくばマラソン開催に伴う構内交通規制について【On-campus traffic control during the 33rd Tsukuba Marathon】

平成25年11月24日(日)に「第33回つくばマラソン」が開催されます。 筑波大学構内がスタート及びゴール地点となるため,当日は6時30分から15時30分頃まで構内ループ道路の交通規制が行われますのでご協力をお願いします。 詳細につきましては,つくばマラソンホームページ及びPDF資料をご覧ください。

The 33rd Tsukuba Marathon will be held on November 24, 2013 (Sun.). Since both the starting point and the finish line are located on university grounds, traffic on the roads surrounding the university will be regulated from 6:30 to 15:30 on the day of the marathon. We kindly appreciate your understanding and cooperation on this matter. For more detailed information, please refer to the Tsukuba Marathon homepage or the PDF file below.