在学生へのお知らせ・イベント情報
エボラ出血熱等の感染症への対応について(注意喚起)

昨今の感染症に関する海外情勢(ギニア共和国,リベリア共和国,シエラレオネ共和国及びナイジェリア連邦共和国におけるエボラ出血熱の発生等)を踏まえ,文部科学省から,安全確保に細心の注意を払うよう通知がありました。 ついては、感染者が発生している地域への不要不急の渡航は見合わせるなど,次の関連情報ホームページから最新情報を入手し,適切な対応をお願いします。

関連情報ホームページ

問い合わせ先

学生部(TEL:029-853-2242),グローバル・コモンズ機構(TEL:029-853-6792)

[Attention] Notice regarding measures to the Ebola hemorrhagic fever epidemic

In regard to the recent epidemic of Ebola hemorrhagic fever in Guinea, Liberia, Sierra Leone, and Nigeria, the Japanese Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology (MEXT) issued a notice urging people to pay closer attention to the newest developments and ensure their safety.
MEXT advises to postpose or refrain from travel to infected areas if not urgent and necessary as well as recommends the following online sources for acquiring latest information.

Online sources

Inquiries

Department of Student Affairs(TEL:029-853-2242)
Global Commons(TEL:029-853-6792)