在学生へのお知らせ・イベント情報
2月8日実施予定の授業等について

学生の皆さまへ
2月8日は,関東甲信で降雪が見込まれています。
つきましては,明日,つくば地区で実施予定の集中授業等の実施については,各学群・学類又は研究科・専攻のHPをご確認ください。
また,東京キャンパスについても当該研究科・専攻のHPをご確認ください。
                            筑波大学教育担当副学長

To All students On Saturday, February 8, 2014, a snowfall is anticipated in Kanto Koshin Area.
Therefore, please confirm the scheduled classes on the day to visit our website.
In addition, regarding the Tokyo campus, please confirm the classes on web of the Graduate Schools.

7 February, 2014
Vice President of Education